Еърсофт

Накратко това е вид спорт и хоби, в които се използват реплики на истински оръжия, стрелящи с пластмасови топчета (боеприпаси), което е и една от големите разлики с пейнтбола. Все повече се предпочита и това е причината paintball оборудването да се подменя с airsoft, оставайки в миналото. Оръжията са напълно безопасни, което ги прави идеалното решение да разпуснете след дълъг работен ден или просто да се позабавлявате с приятели.

Имате възможността да усетите част от емоцията при стрелба с оръжие без да ви се налага да вървите, бягате или обикаляте за да намерите своята мишена, както и да се изправите един срещу друг в дуел за да докажете, че сте по-точния и по-бързия след като свалите всички мишени... или поне повечето :) Мишените са различни по вид и трудност, по които ще стреляте от 5 метра. Докато го правите, ще носите предпазни очила за да ви осигурят максимална увереност и спокойствие.

Стрелбището разполага с два коридора, три вида мишени, два автомата от висок клас и един от нисък (по-лек, подходящ за малки деца), два пистолета и тактическа екипировка. След като вече знаете какво представлява, сигурно се питате дали има ограничение във възрастта. Е... това е хубавото, че няма. Подходящо е както за мъже и жени, така и за деца. Можете да изненадате свой близък като му подарите ваучер със забавен текст, който може да се закупи на място. По желание може да се закупи карта за отстъпка, при която вие определяте колко да бъде отстъпката като максималната е 50 %. Възможни са резервации по различни поводи, като турнири, тийм билдинг и др.